Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Οι σφαιρικές χημικές ουσίες κλήθηκαν για να συμμετέχουν στο ετήσιο συνέδριο Fujian του 2022
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-769-83392294
Επαφή τώρα

Οι σφαιρικές χημικές ουσίες κλήθηκαν για να συμμετέχουν στο ετήσιο συνέδριο Fujian του 2022

2023-04-24

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Οι σφαιρικές χημικές ουσίες κλήθηκαν για να συμμετέχουν στο ετήσιο συνέδριο Fujian του 2022

Στις 23 Ιουλίου 2022 το ακαδημαϊκό συμπόσιο εκτύπωσης και της βαφής Fujian της υφαντικής της βοηθητικής ένωσης βιομηχανίας κατασκευής το βιομηχανικό γραφείο πληροφοριών και τεχνολογίας Shishi στο διεθνές ξενοδοχείο τιμής Shishi.

Στην εποχή της κοινής πάλης ενάντια στην επιδημία, αυτό το γεγονός εστίασε «στην τεχνολογία, καινοτομία, προστασία του περιβάλλοντος και win-win», για να επιδιώξει μια αποτελεσματική πορεία της προώθησης της βιώσιμων βιομηχανικής ανάπτυξης και της επιχειρηματικής αναβάθμισης.

Σαν ενισχυτικό κόμμα, οι σφαιρικές χημικές ουσίες συμμετείχαν στη συνεδρίαση όπως προσκαλείται.

Στη συνεδρίαση, Huang Xuming, ο διευθυντής Ε&Α, που αντιπροσωπεύει τις σφαιρικές χημικές ουσίες, την εισαχθείσα theentire διαδικασία της σφαιρικής Ε&Α χημικών ουσιών, της παραγωγής, των σειρών προϊόντων και των εφαρμογών, σύστησαν κυρίως τα προϊόντα που σχεδιάστηκαν για την αγορά Fujian.

Στη διάσκεψη, η ομάδα έκθεσης των σφαιρικών χημικών ουσιών είχε τους φιλικούς πελάτες και τους συνεργάτες communicationswith.

Σαν σημαντικό προμηθευτή στην υφαντική βοηθητική βιομηχανία, οι σφαιρικές χημικές ουσίες έχουν αγκαλιάσει πάντα το ιδανικό της «καλής ποιότητας, βιώσιμη ανάπτυξη, win-win συνεργασία», επιμένοντας στην καινοτομία τεχνολογίας για να παρέχουν τις πολύτιμες λύσεις για τους πελάτες μας, εν τω μεταξύ, βοηθώντας τους να βελτιώσουν την αποδοτικότητα.

Εμμένουμε πάντα στην ειλικρίνεια, τον πραγματισμό, και την καινοτομία για να είμαστε ο ηγέτης στον τομέα μας, και είμαστε δεσμευμένοι στη συνεργασία με τους λόρδους μας για να δημιουργήσουμε μια νέα σφαίρα της μαλακότητας και να καταστήσουμε τον κόσμο μαλακότερο!

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Νιφάδες αποσκληρυντικών Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2012-2024 softenerflakes.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.