Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Οι ευφυείς κατασκευαστικοί εμπειρογνώμονες επισκέπτονται τις σφαιρικές χημικές ουσίες για την έρευνα
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-769-83392294
Επαφή τώρα

Οι ευφυείς κατασκευαστικοί εμπειρογνώμονες επισκέπτονται τις σφαιρικές χημικές ουσίες για την έρευνα

2023-04-24

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Οι ευφυείς κατασκευαστικοί εμπειρογνώμονες επισκέπτονται τις σφαιρικές χημικές ουσίες για την έρευνα

Στις 29 Ιουνίου, το γραφείο οικονομικής ανάπτυξης Changping και η ομάδα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Dongguan επισκέφτηκαν την επιχείρησή μας για να διεξαγάγουν μια έρευνα σχετικά με την ωριμότητα των ευφυών κατασκευαστικών επιχειρήσεων. Ο σκοπός αυτής της επίσκεψης ήταν να γίνει κατανοητή η ικανότητα της ευφυούς κατασκευής στην πόλη Changping και να ενθαρρυνθούν οι επιχειρήσεις για να πραγματοποιήσει upgrads για να επιτύχει το στόχο της ευφυούς κατασκευής.

Σαν ρεσεψιονίστ, Zhou Anmei, αναπληρωτής HRManager, έκανε μια εξήγηση για τις εγκαταστάσεις, τον εξοπλισμό καθώς επίσης και τις ευφυείς πολυσύνθετες συσκευές κατά τη διάρκεια της έρευνας. Οι ανακριτές μίλησαν ιδιαίτερα για την επιχείρησή μας μετά από ολόκληρη την επίσκεψη. Το κατέστησαν σαφές ότι η επιχείρησή μας έχει φθάσει σε ένα κύριο επίπεδο στην κατανομή προσωπικού, την τεχνικές δημιουργία και την κατασκευή. Επίσης δηλώθηκε ότι πρέπει να προσπαθήσουμε συνεχώς και να διευκρινίσουμε την κατεύθυνση σε μια προσπάθεια να κεντρίσει η οικονομική ανάπτυξη.

 

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Νιφάδες αποσκληρυντικών Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2012-2024 softenerflakes.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.