Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Κόμμα μουσικής των γενεθλίων του σφαιρικού προσωπικού
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-769-83392294
Επαφή τώρα

Κόμμα μουσικής των γενεθλίων του σφαιρικού προσωπικού

2016-09-19

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Κόμμα μουσικής των γενεθλίων του σφαιρικού προσωπικού

Κόμμα μουσικής των γενεθλίων του σφαιρικού προσωπικού

 

 

Το βράδυ στις 28 Ιουλίου 2016, η δεύτερη γιορτή γενεθλίων το 2016 κρατήθηκε στην πολλών χρήσεων αίθουσα όπως έχει προγραμματιστεί. Το θέμα του κόμματος είναι μουσική, έτσι διακοσμήσαμε την περιοχή με τα είδη στοιχείων μουσικής. Σχεδιάσαμε ότι κάθε παιχνίδι συνδέθηκε στενά με τη μουσική. Η γνωστή μελωδία προκάλεσε τις μνήμες της νεολαίας μας. Τα παιχνίδια συμπεριλαμβανόμενα «ακούνε το υγιές τραγούδι εικασίας», «εσείς gesticulate υποθέτω» και «τραγούδι εικασίας». Κάθε άνδρας και γυναίκα γενεθλίων έπαιξαν τα παιχνίδια ενεργά και έκαναν το σύνολο ατμόσφαιρας του γέλιου και της ευτυχίας. Αυτό που μας εξέπληξε ήταν ότι κάποιος υπέθεσε με τη μεγάλη ακρίβεια. Η Mei Huajian του εμπορικού τμήματος εκτέλεσε ένα τραγούδι αποκαλούμενο «εσείς είναι τα μάτια μου», τα οποία ωθούν το κόμμα στο αποκορύφωμα. Στο τελευταίο παιχνίδι «τραγούδι εικασίας», οι άνθρωποι έπαιξαν σε μια ομάδα και υπερνίκησαν όλες τις δυσκολίες με τον τρόπο. Είναι κρίμα που οι πρόσθιες ομάδες έχασαν στο τρίτο επίπεδο. Εντούτοις, Liang Jingchu του εργαστηρίου νερού κέρδισε το παιχνίδι με τη βοήθεια των φίλων του και κέρδισε τα παχιά επιδόματα!

 
Απόψε είναι αξέχαστος. Η επιθυμία η καθεμία έχει μια υγιή ζωή, μια ομαλή ναυσιπλοΐα με τη σταδιοδρομία και μια καθημερινή ζωή και είναι κύρια των φωτεινών προοπτικών σας!

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Νιφάδες αποσκληρυντικών Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2012-2024 softenerflakes.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.